Wokken

Wok bestellen regio Breda

Bij Traiteur & Catering Rommens kun je het gehele jaar door wok vlees en/of vis pakketten bestellen. Vanuit Bavel bedienen we de gehele regio Breda van Prinsenbeek tot Tilburg Reeshof en van Terheijden tot Baarle Nassau met wok, buffetten, koude schotels en meer… Bij ons kun je wok vlees & vis voor de beste prijs/kwaliteit verhouding bestellen met tal van verschillende mogelijkheden in onze pakketten met volop variatie. Zo is er voor elk wat wils voor een geslaagde wok waar iedereen met een heerlijk gevuld buikje een fijne avond beleefd.

Gehele verzorging

Wij leveren bij een wok bestelling van meer dan 10 personen een woktoestel er gratis bij. Daarnaast wordt het eten in een of meerdere koelboxen verpakt zodat het heerlijk gegeten kan worden met verse ingredi├źnten. Ook leveren we luxe disposable servies mee zodat je naar wens na afloop het geheel snel en makkelijk kan opruimen. De gehele wok kun je eenvoudig online bestellen en bij afhalen betalen.

Wok aan huis bezorgd

Bij Traiteur & Catering Rommens in Bavel, dichtbij Breda,of Baarle Nassau kun je de gehele bestelling eenvoudig afhalen of juist aan huis laten bezorgen. Wij bezorgen in de gehele regio Breda, waaronder o.a. ook de dorpskernen: Baarle Nassau, Chaam, Alphen, Gilze & Ulvenhout. Bij een bestelling van 10 of meer personen halen wij de wok ook weer binnen enkele dagen op. Waarnaar wij het schoonmaken van het woktoestel op ons nemen. Kortom een heerlijke complete wok inclusief gehele ontzorging van je feest, verjaardag of ander event. Bestel in een handomdraai om de website de wok voor het gewenst aantal personen en het eten voor de wok is geheel georganiseerd. Heb je specifieke wensen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op: 0161-433225 of info@traiteurcateringrommens.nl.