Buffetten

Buffet (vanaf 10 personen)

Onze buffetten kunnen worden besteld vanaf 10 personen.
Bent u met minder dan 10 personen? Geen probleem! U kunt het dan op komen halen.

Prijzen exclusief BTW. Klik hier voor alle informatie omtrent bezorgen / afhalen.

Er dient gekozen te worden voor 1 soort buffet. Bent u met een groter gezelschap en wilt u 2 buffetten combineren? Neem dan contact op zodat we u kunnen adviseren.

Dieetwensen?
Zijn er dieetwensen binnen uw gezelschap. Klik hier voor het aanbod vegetarisch & dieetwens.

Warm en koud Buffet online bestellen regio Breda

Bij Traiteur & Catering Rommens kun je voor elk event een koud en/of warm buffet voor brunch, lunch of diner eenvoudig via de website bestellen en laten bezorgen in de regio Breda. Vanuit Bavel bedienen wij de regio Breda met een zeer divers en uitgebreid buffet. Zo geniet je snel en makkelijk van een heerlijk brunch buffet of lopend buffet bij je thuis of op locatie. Betalen kan achteraf bij afhalen bij Traiteur & Catering Rommens in Bavel of bij bezorging aan huis in de regio Breda.

Volop keuze in koud en warm buffet bezorgd aan huis

Op onze site vind je ons uitgebreide assortiment buffetten. We bieden ook veel themabuffetten aan al dan niet passend bij het seizoen voor een optimale variatie. Catering voor een feest, huwelijk of zakelijk event wat tot in de puntjes verzorgd is. Er is een zeer grote diversiteit van warme en koude buffetten met een aantal eenvoudigere buffetten tot luxe buffetten met vis en tournedos. Onze buffetten hebben altijd een grote variatie aan verschillende items in een buffet van minimaal 7 items tot wel 16 items. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen genieten van heerlijk warm & en koud buffet. Geschikt voor elke gelegenheid: brunch, lunch of diner. Heb je een groter gezelschap en wil je 2 buffetten combineren? Neem dan contact met ons op. We stellen dan het ultieme buffet samen.

Buffet Baarle Nassau

Je kan je buffet nu ook eenvoudig in Baarle Nassau bestellen of samenstellen tijdens de openingstijden van Traiteur & Catering Rommens in Baarle Nassau. Sinds mei 2022 zijn wij ook in Baarle Nassau gevestigd. Zo kunnen we onze klanten in Baarle Nassau en de directe omgeving zoals Ulicoten, Poppel, Weelde, Baarle Hertog en Merksplas nog sneller en beter bedienen voor hun warm en/of koud buffet.

Buffet Bezorgen regio Breda

Het buffet van je keuze kun je afhalen in Bavel, vlakbij Breda of aan huis laten bezorgen. Dit kan in Breda en of omstreken zoals o.a. Gilze, Riel, Baarle Nassau, Ulvenhout, Chaam en Alphen. Vanaf 10 personen doen we dat gratis tot 20 kilometer. Kortom complete ontzorging van je event, brunch, feest, bbq of high-tea of buffet. Heb je specifieke wensen of wil je advies? Neem dan contact met ons op via: 0161-433225 of info@traiteurcateringrommens.nl.