Slide

Catering Rijen

Traiteur & Catering Rommens is de catering partner in de regio Breda waar Rijen als dorpskern dichtbij aanwezig is. We hebben reeds voor vele klanten in Rijen: familiefeesten, verjaardagen, bruiloften of anderzijds events voorzien van netjes verzorgde en heerlijke catering. Daarnaast bestellen klanten uit rijen die kiezen voor een goed verzorgde high-tea, barbecue al dan niet door ons bezorgd in Rijen., Wij kennen onze oorsprong in 1994 en zijn sindsdien een gerenommeerde naam in de catering in Rijen. Door veel van onze klanten worden wij als de beste  in Rijen werkzame cateraar beoordeeld met een gemiddelde van 4.6 op 5 sterren op Google. Beoordelingen waarin veelal onze uitstekende prijs/kwaliteit, goede service en stiptheid wordt geprezen.

Particulieren

Traiteur & Catering Rommens staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in alles wat wij aanbieden op het gebied van catering. Het is eenvoudig samenstellen en bestellen via de website in ons grote assortiment. Vervolgens kun je kiezen voor ophalen of Gratis bezorging vanaf 10 personen. Je kan al bij ons bestellen voor 1 persoon tot 300 personen. Naast de catering kun je bij ons ook terecht voor facilitaire zaken zoals servies, koelkasten, buffettafels en/of statafels.

Zakelijk

Wij helpen ook veel bedrijving in Rijen met de catering voor hun event, lunch, bedrijfsfeest of borrel of andere gelegenheid. Samenstellen en bestellen kan eenvoudig via de website. Heb je een event met 300+ personen. Neem dan contact op voor beschikbaarheid in de planning. Vanaf 10 personen bezorgen we Gratis.

Catering voor in Rijen eenvoudig online bestellen

Je kan eenvoudig via de website je barbecue, high-tea, koude schotels of andere catering online bestellen. Heb je een +300 personen event in de regio Breda waarin je geheel ontzorgd wil worden? Heb je specifieke ideeën voor je feest? Neem dan contact met ons op met de best beoordeelde traiteur en cateraar in Rijen en omstreken en we bespreken alle mogelijkheden met je door.

Buffet
Hapjes
Lunch/Brunch
High Tea
Barbecue
Koude schotel
Koude schotel
Dessert
Dessert
Materialen
Dranken
Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wat moet u weten wanneer u een bestelling plaatst?

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik een bestelling plaatsen?
Graag ontvangen we bestellingen tijdig, zeker in de drukke maanden.
Wanneer u nog geen definitief aantal heeft, kunt u de bestelling al plaatsen en tot 7 dagen van te voren aanpassen.

Wordt mijn bestelling bezorgd of kan ik het ophalen?
Voor alle informatie m.b.t. het bezorgen en afhalen, klik hier

Moet ik de gebruikte materialen zelf terug brengen of worden deze opgehaald?
Alle materialen dient u, ten minste afgespoeld, binnen 3 dagen te retourneren in Bavel of Baarle-Nassau. Dit geldt niet voor bestellingen met een barbecue-toestel, bereid op disposables of tenzij dit is afgesproken.

Ik weet de exacte aantallen nog niet, kan ik mijn bestelling al plaatsen? 
Ja, graag! We ontvangen de bestellingen graag ruim van te voren. U kunt tot 7 dagen van te voren de aantallen nog wijzigen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
U kunt per pin of (gepast) contant betalen bij de bezorger. Particulieren kunnen niet op rekening betalen.
Voor de zakelijke klanten is er de mogelijkheid wel om per factuur te betalen.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan hier contact op!

reviews

Wat vinden onze klanten?

Afgelopen vrijdag hebben we met ons team weer mogen genieten van een heerlijke bbq. Keurig verzorgt, compleet en alles conform afspraak!

Installatiebedrijf NOUS - Breda

Super lekker gegeten thuis van de gourmetschotel

Peter Vermetten - Gilze

Heerlijk ETEN het hele jaar door kerst Pasen en vakantie en barbecuen in de tuin

Familie Frijters - Ulvenhout

Wij zijn zeer tevreden over jullie!! mooi verzorgd en heerlijk. Mijn feest was mede hierdoor een groot succes. We nemen jullie weer bij ons volgende feest. Therese Pels / Peltenburg.

Familie Pels
top