Hapjes

Hapjes bestellen Breda

Bij Traiteur & Catering Rommens kun je in een handomdraai kleine hapjes of tapas bestellen. Je kan een keuze maken uit een vooraf samengestelde plank of juist een zelf samengestelde mix van hapjes. Onze hapjes zijn geschikt voor elk event om mee rond te gaan tot een particulier voor een heerlijk gezellig avondje of verjaardag thuis. Geheel ontzorgd geheel je zo optimaal van de hapjes en je feest.

Van Kleine hapjes tot Luxe Tapas

Wij kennen een groot assortiment aan kleine hapjes. Bij uitstek geschikt om te serveren bij een feestje, verjaardag, event of borrel. Geheel ontzorgd ben je op deze manier niet uren bezig met de voorbereiding van je het feest en kun je met volle teugen genieten van het feest of samenzijn. Traiteur & Catering Rommens staat dan ook voor totale ontzorging en zorgt er ook voor dat het geheel op een fijne manier gepresenteerd. Een greep uit onze mogelijkheden kun je vinden bij impressie.

Afhalen of bezorgen in de regio Breda

Onder de honderd euro kun je je bestelling afhalen op een door jou gekozen tijdstip of laten bezorgen aan huis tegen een vergoeding. Boven de honderd euro bezorgen wij aan huis de hapjes gratis binnen een straal van twintig kilometer. Daarboven voor één euro per gereden kilometer. Naast hapjes en tapas bezorgen we ook al onze andere producten bbq en schotels.

Hapjes – Tapas Baarle Nassau

Vanaf heden kun je ook bij Traiteur en Catering Rommens in Baarle Nassau terecht voor het samenstellen of bestellen van hapjes of tapas. Wij bezorgen ook aan huis in Baarle Nassau-Hertog en omliggende kernen waaronder: Ulicoten, Merksplas, Poppel en Weelde. Zo geniet je makkelijk en snel van heerlijke kleine hapjes of luxe tapas.

Groot Event

Heb je een groter event of feest in de planning en heb je bepaalde maatwerk wensen tapas of kleine hapjes? Wij staan bekend om onze flexibiliteit en originaliteit en nemen je graag mee in onze mogelijkheden. Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.