Slide

Catering Gilze

Traiteur & Catering Rommens is de cateringpartner in de regio Breda, dichtbij het charmante Gilze. We hebben al vele klanten in Gilze bediend, variërend van familiefeesten en verjaardagen tot bruiloften en andere evenementen, allemaal voorzien van keurig verzorgde en heerlijke catering. Onze oorsprong gaat terug tot 1994, en sindsdien hebben we een gewaardeerde naam opgebouwd als de beste cateraar in Gilze. Veel van onze klanten beoordelen ons als uitmuntend, met een gemiddelde van 4.6 op 5 sterren op Google, waarbij onze uitstekende prijs/kwaliteit, goede service en punctualiteit vaak worden geprezen.

Particulieren

Traiteur & Catering Rommens staat garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding in alles wat we aanbieden op het gebied van catering. Het is eenvoudig om je selectie samen te stellen en te bestellen via onze website met een uitgebreid assortiment. Kies vervolgens voor afhalen of gratis bezorging vanaf 10 personen. Of je nu voor één persoon of voor 300 personen bestelt, bij ons ben je aan het juiste adres. Naast catering kun je bij ons ook terecht voor facilitaire zaken zoals servies, koelkasten, buffettafels en/of statafels.

Zakelijk

We ondersteunen ook veel bedrijven in Gilze met catering voor hun evenementen, lunches, bedrijfsfeesten of borrels. Het samenstellen en bestellen gaat eenvoudig via onze website. Voor evenementen met 300+ personen kun je contact met ons opnemen voor beschikbaarheid in de planning. Gratis bezorging is beschikbaar vanaf 10 personen.

Catering eenvoudig online bestellen in Gilze

Via onze website kun je eenvoudig je barbecue, high-tea, koude schotels of andere cateringopties online bestellen. Organiseer je een evenement met meer dan 300 personen in Gilze en wil je volledig ontzorgd worden? Heb je specifieke ideeën voor je feest? Neem dan contact met ons op, de best beoordeelde traiteur en cateraar in Gilze en omstreken, en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Buffet
Hapjes
Lunch/Brunch
High Tea
Barbecue
Koude schotel
Koude schotel
Dessert
Dessert
Materialen
Dranken
Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wat moet u weten wanneer u een bestelling plaatst?

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik een bestelling plaatsen?
Graag ontvangen we bestellingen tijdig, zeker in de drukke maanden.
Wanneer u nog geen definitief aantal heeft, kunt u de bestelling al plaatsen en tot 7 dagen van te voren aanpassen.

Wordt mijn bestelling bezorgd of kan ik het ophalen?
Voor alle informatie m.b.t. het bezorgen en afhalen, klik hier

Moet ik de gebruikte materialen zelf terug brengen of worden deze opgehaald?
Alle materialen dient u, ten minste afgespoeld, binnen 3 dagen te retourneren in Bavel of Baarle-Nassau. Dit geldt niet voor bestellingen met een barbecue-toestel, bereid op disposables of tenzij dit is afgesproken.

Ik weet de exacte aantallen nog niet, kan ik mijn bestelling al plaatsen? 
Ja, graag! We ontvangen de bestellingen graag ruim van te voren. U kunt tot 7 dagen van te voren de aantallen nog wijzigen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
U kunt per pin of (gepast) contant betalen bij de bezorger. Particulieren kunnen niet op rekening betalen.
Voor de zakelijke klanten is er de mogelijkheid wel om per factuur te betalen.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan hier contact op!

reviews

Wat vinden onze klanten?

Afgelopen vrijdag hebben we met ons team weer mogen genieten van een heerlijke bbq. Keurig verzorgt, compleet en alles conform afspraak!

Installatiebedrijf NOUS - Breda

Super lekker gegeten thuis van de gourmetschotel

Peter Vermetten - Gilze

Heerlijk ETEN het hele jaar door kerst Pasen en vakantie en barbecuen in de tuin

Familie Frijters - Ulvenhout

Wij zijn zeer tevreden over jullie!! mooi verzorgd en heerlijk. Mijn feest was mede hierdoor een groot succes. We nemen jullie weer bij ons volgende feest. Therese Pels / Peltenburg.

Familie Pels
top