Over ons

Stukje historie...

Traiteur & Catering Rommens kan terugzien op een lange geschiedenis. Wist u overigens dat Catering Rommens is voortgekomen uit een slagerij? Voormalig eigenaar en oprichter Kees Rommens is in de jaren ‘90 begonnen met een slagerij in Raamsdonksveer waarmee hij al die jaren een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd.

Van slagerij naar cateringbedrijf

Begin 2000 zijn de slagerij- en inmiddels ook cateringactiviteiten, naast Raamsdonksveer, ook in Bavel van start gegaan. Gelet op de vestiging nabij de snelwegen richting Tilburg, Breda, en Etten-Leur, alsmede de ligging in de grensstreek, kon daarmee ook het verzorgingsgebied naar België worden uitgebreid. Uiteindelijk werd alles geconcentreerd vanuit Bavel en werd de slagerij in Raamsdonksveer gesloten.

Nieuw pand!

In 2009 vond in Bavel een grote verbouwing plaats. De voormalige schuur werd omgebouwd tot een multifunctionele en goed geoutilleerde bedrijfsruimte welke voorzien is van alle faciliteiten die voor catering noodzakelijk zijn. Er wordt nu gewerkt vanuit zowel een aparte warme- als koude keuken, en er is ruim voldoende koel- en opslagcapaciteit aanwezig.

Nieuwe eigenaren met dezelfde filosofie

Eind 2014 onderging het bedrijf een fikse verandering. Kees en Dorinda Rommens droegen de zaak over aan twee van hun medewerkers: Stefan van den Hoever en Leon Borburgh.  Beiden hadden inmiddels ruime ervaring opgedaan binnen het bedrijf waardoor de overname nooit invloed heeft gehad op de bedrijfsvoering. Pure ambachtelijke productie is het handelsmerk gebleven.

Frisse blik op de toekomst

Er ging een frisse wind door het bedrijf, maar er is bewust voor gekozen om de bedrijfsnaam te handhaven. Traiteur & Catering Rommens is voorzien van het HACCP-certificaat en men is door de erkenning als ‘leerbedrijf’ ook in staat enthousiaste mensen op te leiden. Heeft u plannen voor een feestje? Graag staan we met ons enthousiaste team van medewerkers voor u klaar!

Ambitie

Ambitieus als Traiteur & Catering Rommens is, vond er in januari 2022 wederom een verandering plaats. Stefan heeft de zaak verlaten, op zoek naar een nieuwe uitdaging.
De opvolging kwam van intern het bedrijf; Arthur (chef keuken) en Tom (partymanager) zullen Leon assisteren en het bedrijf op dezelfde wijze voort zetten zoals men dit al jaren gewend is!