Slide

Catering Chaam

Traiteur Catering Rommens, jouw partner in culinaire beleving in Chaam! Ontdek ons uitgebreide online assortiment, perfect voor het verrijken van elk evenement, groot of klein. Met gratis bezorging voor bestellingen vanaf 10 personen, bieden wij een naadloze en smaakvolle cateringoplossing.

Particulier of zakelijk

Of je nu een intiem feest thuis organiseert, een bedrijfsevenement in Chaam hebt, of een speciale gelegenheid viert, Traiteur Catering Rommens staat klaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Onze culinaire creaties worden met zorg en passie bereid, met aandacht voor detail en kwaliteit. Bezoek onze gebruiksvriendelijke website en ontdek het diverse menu dat we aanbieden. Van verfijnde diners tot gezellige barbecue-arrangementen, ons assortiment is ontworpen om aan verschillende smaakvoorkeuren te voldoen. Bestellen is eenvoudig, en met gratis bezorging wordt het organiseren van een smaakvol evenement een fluitje van een cent. Traiteur Catering Rommens is trots op haar reputatie als betrouwbare cateraar in Chaam. Onze klanten waarderen niet alleen de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook onze flexibiliteit, goede service en stiptheid. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we catering op maat om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Catering eenvoudig online bestellen in Chaam

Laat Traiteur Catering Rommens de culinaire zorgen uit handen nemen en jouw evenement in Chaam omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Ontdek ons online, bestel met gemak en geniet van heerlijk eten dat je gasten zal betoveren. Organiseer je een evenement met meer dan 300 personen in Chaam? Heb je specifieke wensen voor je feest? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Buffet
Hapjes
Lunch/Brunch
High Tea
Barbecue
Koude schotel
Koude schotel
Dessert
Dessert
Materialen
Dranken
Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wat moet u weten wanneer u een bestelling plaatst?

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik een bestelling plaatsen?
Graag ontvangen we bestellingen tijdig, zeker in de drukke maanden.
Wanneer u nog geen definitief aantal heeft, kunt u de bestelling al plaatsen en tot 7 dagen van te voren aanpassen.

Wordt mijn bestelling bezorgd of kan ik het ophalen?
Voor alle informatie m.b.t. het bezorgen en afhalen, klik hier

Moet ik de gebruikte materialen zelf terug brengen of worden deze opgehaald?
Alle materialen dient u, ten minste afgespoeld, binnen 3 dagen te retourneren in Bavel of Baarle-Nassau. Dit geldt niet voor bestellingen met een barbecue-toestel, bereid op disposables of tenzij dit is afgesproken.

Ik weet de exacte aantallen nog niet, kan ik mijn bestelling al plaatsen? 
Ja, graag! We ontvangen de bestellingen graag ruim van te voren. U kunt tot 7 dagen van te voren de aantallen nog wijzigen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
U kunt per pin of (gepast) contant betalen bij de bezorger. Particulieren kunnen niet op rekening betalen.
Voor de zakelijke klanten is er de mogelijkheid wel om per factuur te betalen.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan hier contact op!

reviews

Wat vinden onze klanten?

Afgelopen vrijdag hebben we met ons team weer mogen genieten van een heerlijke bbq. Keurig verzorgt, compleet en alles conform afspraak!

Installatiebedrijf NOUS - Breda

Super lekker gegeten thuis van de gourmetschotel

Peter Vermetten - Gilze

Heerlijk ETEN het hele jaar door kerst Pasen en vakantie en barbecuen in de tuin

Familie Frijters - Ulvenhout

Wij zijn zeer tevreden over jullie!! mooi verzorgd en heerlijk. Mijn feest was mede hierdoor een groot succes. We nemen jullie weer bij ons volgende feest. Therese Pels / Peltenburg.

Familie Pels
top