Barbecue

BBQ bestellen regio Breda

Bij Traiteur & Catering Rommens kun je het gehele jaar door bbq vlees en/of vis pakketten bestellen. Vanuit Bavel bedienen we de gehele regio Breda van Prinsenbeek tot Tilburg Reeshof en van Terheijden tot Baarle Nassau met bbq’s, buffetten, koude schotels en meer… Bij ons kun je bbq vlees & vis voor de beste prijs/kwaliteit verhouding bestellen met tal van verschillende mogelijkheden in onze pakketten met volop variatie. Zo is er voor elk wat wils voor een geslaagde bbq waar iedereen met een heerlijk gevuld buikje een fijne avond beleefd.

Gehele verzorging bbq

Wij leveren bij een bbq of wok bestelling van meer dan 10 personen een barbeque er gratis bij. Daarnaast wordt het eten in een of meerdere koelboxen verpakt zodat het heerlijk gegeten kan worden met verse ingredi├źnten. Ook leveren we luxe disposable servies mee zodat je naar wens na afloop het geheel snel en makkelijk kan opruimen. De gehele bbq kun je eenvoudig online bestellen en bij afhalen betalen.

Bbq Baarle Nassau

Traiteur en Catering Rommens kun je ook terecht voor het samenstellen van de ultieme bbq en/of bestellen van bbq. Sinds mei 2022 zijn wij gevestigd in Baarle Nassau zodat we ons klanten nog beter kunnen bedienen bij het organiseren van een bbq. Dit in Baarle Nassau Hertog en omliggende kernen: Ulicoten, Weelde, Ravels, Merksplas en Poppel.

Bbq aan huis bezorgd

Bij Traiteur & Catering Rommens in Bavel, dichtbij Breda, of Baarle Nassau kun je de gehele bestelling eenvoudig afhalen of juist aan huis laten bezorgen. Wij bezorgen in de gehele regio Breda, waaronder o.a. ook de dorpskernen: Baarle Nassau, Chaam, Alphen, Gilze & Ulvenhout. Bij een bestelling van 10 of meer personen halen wij de bbq ook weer binnen enkele dagen op. Waarnaar wij het schoonmaken van de bbq op ons nemen. Kortom een heerlijke complete bbq inclusief gehele ontzorging van je feest, verjaardag of ander event. Bestel in een handomdraai om de website de bbq voor het gewenst aantal personen en het eten voor de bbq is geheel georganiseerd. Heb je specifieke wensen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op: 0161-433225 of info@traiteurcateringrommens.nl.